A Diótörő című előadás a SZUPERNAGYI-sorozatunk része. Csajkovszkij klasszikusának szövegkönyvét Csík Csaba dolgozta át.

Ismerd meg szupernagyit: ő soha nem panaszkodik arra, hogy rossz a szeme, arra se, hogy milyen mesét kell olvasnia az unokájának, vagy hogy már pihenne egy picit…fáradhatatlan, és nagyon vagány!

A naplója segítségével emlékszik vissza arra a napra, amikor egy igazi diótörő babát kapott karácsonyra. Picit olvas, és aztán kommentálja is a gyermekkori önmagát.

Az előadás menete a következő: a mesét szupernagyi olvassa fel, a vetítővászon a gyermeked buksijában van. Most igazán együtt élhet a történettel, nem kell és nem is szabad digitális kütyüt használni. Sőt, a történetet zenés kísérettel adjuk elő, ami szintén az átélést segíti.

És persze nagyi csak mondja a magáét, hiszen ő a szupernagyi.

Gyertek, és hallgassátok meg a történetét!

Vándor Éváról: Lois (Family guy), Marion (Indiana Jones) és rengeteg más karakter szinkronhangja, Jászai Mari-díjas, a Halhatatlanok Társulatának Örökös tagja.

Sarkady Katalinról: Zongoraművész. 7 évesen kezdett el zongorázni. A legrangosabb hazai és nemzetközi rendezvényeken adott szóló koncertet.

Jegyvásárlás

3 290 Ft

Elfogyott

0 Ft kezelési költség

Elfogyott

További előadásaink